1

Ther’s an app for that

În subsolul sufletului meu sunt un cinefil. Seria The Godfather am văzut-o pe toată într-o singură noapte. Cam 8 ore a durat. :D Am văzut Red Rose, cel mai lung film evăr pentru mine – are 4 ore şi jumătate, după ce am venit de la un chef la care mi s-a povestit despre el. Era ora 06.00 când i-am dat play. :)) Nici la baie n-am mes în timpul ăla!

În general  nu am film pe care să-l pierd, dar de o vreme Lemnul Sfânt scoate numai slăbiciuni şi am renunţat să-mi pierd timpul în faţa laptopului vizionând un film. Trailerele nu le mai cred de mult. Motiv pentru care un TIFF e mai mult decât bine venit în viaţa mea de cinefil, şi anul ăsta l-am trăit din plin. Filmele sunt altele, nu mainstream, şi zău dacă nu-s de văzut.

În acelaşi ton, în câteva zile o să am parte de Comedy Cluj. Happy me! :P Timp să am să asist la tot ce mi-am propus! Partea mişto de anul acesta e că pot să-mi ţin programul în buzunar! :D Vă anunţ cu mândrie că mi-am instalat aplicaţia festivalului! Şi am pus-o la loc de cinste:

Chestia asta mi-a lipsit la TIFF 2011, dar din câte ştiu eu, pentru anu viitor va exista o astfel de aplicaţie. Cei de la Comedy Cluj se laudă că ar fi primul festival din ţară care are o astfel de jucărie.

Aşa la prima impresie, aplicaţia Comedy Cluj se mişcă foarte bine, puţină răbdare trebuie până când se încarcă baza de date, ceea ce durează cam un minut. Şi mai are un mic bug pe care l-am întâmpinat când am încercat să dau share pe Twitter sau Facebook, dar asta o problemă minusculă pe care cei de la iQuest o vor rezolva nemţeşte in no minute. :) Cel mai tare mi-a plăcut că are trecute pe hartă locurile unde vor rula filmele.

Aplicaţia o găsiţi în iTunes deocamdată, pentru că am înţeles că joi, când se va deschide oficial festivalul, va ieşi şi versiunea pentru Android.

Pentru că suntem o ţară plină de comedianţi, n-am nicio îndoială că ne vom vedea la festival. :D

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *