0

TIFF vs Zilele Clujului

La începutul lui 2011 concluzionam retras că fratele lui mai mic, 2010, a fost un an al destrăbălării.

Un an mai târziu, trag linie și îmi dau seama că 2011 a fost un an al muncii. Cel puțin pentru mine  așa a fost, dar știu că și pentru alții a fost la fel. Să luăm ca și caz particular ClujLife. În 2011 a fost partener la 90% dintre evenimentele care s-au petrecut la nivel local. Unde era afișul, acolo era și sigla site-ului al cărui trafic crește în weekend.

S-au petrecut multe anul trecut. Unele sindrofii au fost mai reușite, altele mai puțin, dar pentru toate s-a muncit, ca-ntr-o Românie socialistă. și nimeni n-a protestat pentru asta. :P Pentru efortul depus unii au for remunerați, alții își vor lua plata, vorba aia, în ceruri, pentru că s-a făcut foarte mult voluntariat. Da, la noi începe să prindă voluntariatul și odată cu el prinde contur și CV-ul. E bine că oamenii au devenit conștienți de asta.

Pe lângă rândul din CV, ca bonus, unii sunt pasibili de a câștiga recunoștința publicului, exprimată prin voturi, în cadrul Cluj Life Awards 02! :) Competiția mărșăluiește și anul acesta, la fel ca în 2011, cu 15 categorii, se poate vota până în 9 februarie și în fiecare săptămână se va răsplăti feedback-ul votanților cu câte un premiu consitent, acordat prin tragere la sorți. Așadar săptămâna 16 – 23 ianurie se pune-n joc un voucher în valoare de 500 lei la magazinul Outwear.

Concursul acestei saptamani continua cu aceleasi reguli: 
- Fiecare persoana poate da un singur vot / saptamana.
- Participati cu numele real si o adresa de email valida (pentru a putea fi contactati ulterior)
- Fa o schimbare pe contul tau de facebook! Poza de profil trebuie sa fie aceasta sau aceasta, in functie de cine foloseste timeline sau nu. Vom valida castigatorul daca va avea, cel putin in ziua extragerii, una din cele doua imagini ca poza de profil.

NU UITA! Votul pentru ClujLife Awards se da exclusiv pe aceasta pagina.

Pâna acum s-au strâns 1.600 de voturi, și pe surse :D , a juns la mine plăcinta cu voturile împărțite. Doamnelor și domnilor, am motivele mele să vă spun că sunt mândru să vă indic în EXCLUSIVITATE faptul că a 10-a ediția a Festivalului Internațional de Film Transilvania se bate puternic cu Zilele Clujului:

un vot mic pentru tine, o mare răsplată pentru organizatori

No așa! :D

În 10 februarie va fi decernarea premiilor în cadrul unui eveniment oficial care binențeles va avea parte de un afterpaty!

În altă ordine de idei “ClujLife.com cel mai ambiţios şi vizibil proiect online de lifestyle din Cluj-Napoca, lider pe segmentul de evenimente și timp liber,” anunță party aniversar de 4 ani!

Deci avem TIFF vs Zilele Clujului. Oare Apostul cum comentează rezultate? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *