3

Tot înainte!

Tot am stat eu şi m-am gândit aşa… TIFF în vară, Comedy Cluj în toamnă… Cinemateca TIFF tot în toamnă, şi încă mă tot gândesc aşa că oraşul dintre dealuri, Clujul, se transformă într-un Hollywood wanna be. Ceea ce nu sună chiar rău, sincer să fiu. :)

E unul din lucrurile la care nu credeam că voi asista vreodată. Putem spune că s-a creat un curent şi lumea şi-a concentrat atenţia pe Cluj cel puţin din două puncte de vedere:

- al online-ului

- al cinematografiei

Amândouă se dezvoltă fain frumos şi cresc văzând cu ochii. Şi cel mai important e că nu se opresc. Evenimentele în online continuă, buzz-ul de la Cluj se vede zilnic, haştagul îl văd de un an şi jumătate zilnic în top cinci cele mai folosite, comunitatea creşte şi o va face până la un moment dat. Sper eu ca momentul ăla să nu vină, dar îmi rezerv dreptul de a avea reţineri. O ştim toţi pe aia cu e prea frumos să fie adevărat sau e prea fumos ca să dureze. :)

Pe de altă parte, cinematografia e şi ea din ce în ce mai activă aici. Şi totul începe să fie constant. Din seara asta, ca exemplu, începe Cinemateca TIFF, că tot am menţionat-o la început. Ea, cinemateca, se va desfăşura la Sibiu şi la Cluj, unde acum o să vă suflu în cască programul :D :

Dacă nu v-aţi prins, vă atrag eu atenţia: Cinemateca TIFF se va întâmpla săptămânal, joi de joi! :) Ceea ce am şi trecut deja în agendă, în speranţa că nu voi fi nevoit să le dau snooze, din motive independente de mine ci dependente de un destin care se încăpăţânează să-mi explice că există! :)

Acestea fiind zise, vă urez un călduros Cinematecă TIFFclută! :)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *