0

Tot răul spre bine

Mi-aș fi dorit să nu fi auzit despre scandalul penibiluț de la Federația Română de Tenis. Ăla cu semeseurile lui Hănescu către Porumb și invers.

Nu cunosc problema în detaliu, dar să faci publice niște conversații private mi se pare cea mai penibilă formă de a-ți regla conturile sau mă rog, de  a te scoate pe tine sau pe altul basma curată. Dacă până acum situația oricum nu era roz între jucători și conducere, sau între jucători și jucători, de acum încolo nici nuanța care a fost n-o să mai fie. Nu trebuie să fii specialist că să-ți dai seama că fiecare-și trage focul la oala lui.

Din punctul de vedere al unui om care ține la tot ce înseamnă comunicare, scandalul declarațiilor și al dezvăluirilor nu a făcut decât să depuncteze Federația și jucătorii în opinia publicului.

Mă rog, tot răul spre bine. Un copil de 16 ani, Patrick Ciorcilă, jucător al Winners Tennis Club din Cluj, are șansa de a-și arăta pregătirea la un meci de Cupa Davis.

Mâine începe povestea, iar panoul arată după cum urmează:

cupa davis romania danemarca tablou

Biletele se pun în vânzare începând de mâine și la Sala Sporturilor Horia Demian. Pentru mâine va costa 50 de lei, pentru sâmbătă tot 50, iar pentru duminică 30 de lei. Pentru toate cele trei zile va fi 100 de lei. 

sursa foto 1, 2 -  paginile oficiale de Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *