8

Treceţi batalioane de bloggeri clujeni Carpaţii

Probabil că atunci când s-au inventat națiile de români și s-au împărțit îndeletnicirile, ardeleanul era prea ocupat cu sucul de prune, și i-a fost dată cutia cu 2 viteze. Încet și foarte încet. Poartă stigmatul respectiv și în prezent, dar asta nu înseamnă că-i foarte afectat de situație, pentru că el e genul de om care tace și face.

Și zău că toate-i ies de minune, fie el offliner sau onliner. Din prima categorie fac parte ăia serioși, care fac banul gros, iar în a doua, după cum bine se poate intui, sunt ceilalți, care dau bine din tastatură. Și din gură, când e cazul. Adică bloggerii şi cei care mai mişună prin fibra optică.

Pentru a păstra o balanță între cele două lumi, noi, dependenții de internet am zis că trebuie să facem ceva, ceea ce s-a și întâmplat în ultima vreme. Cea mai recentă e isprava e Roboblog, iar în scurt timp va prinde contur o frigăruie de 100 de metri, sub înaltul patronaj al lui Adi Hădean, care a și venit cu ideea.

Iar pentru asta un întreg batalion de bloggeri se va deplasa vineri Irish&Music Pub din Cluj (Horea5) pentru a discuta detaliile tehnice și a da gata, așa de test, 100 de figărui din partea casei sus menționate! :D

În următoarele rânduri, detaliez componența bravilor soldați, din Diviazia 1 Infaterie “Frigăruia” Cluj:

Florica și Zicu de la TVDeceLorand MinyoRuben KislakiGroparu,Anda CăliniciDan CiuleaAlex UrsaDaniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban GourmetCristian Gog,SandaMironeascaAdrianaMihaela, Alex BartișAndrei AronețMarian HurducașRaluca CrisanLush@MariuspanRobertMaria Eftimie,Andrei PalatkasVlad ilariantu‘, Doru PușcașLaideePurplAlmaPsaico.

Soldați! Prezentați ketchup! :D

 

8 Comments

  1. mă în mai plănuim să vă invadăm! vrem să vedem noua faţă a cetăţii! :)

  2. din pacate eu o sa fiu pe plaja :) sa mananci si frigaruia mea :) si sa prezinti scuzele ca nu sunt acolo

    • I attended your concfrenee for the first time last Nov. in Rockford, IL. It was awesome and I was totally blown away!! I’m a group leader this year and can’t wait for the concfrenee in November!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *