4

Tutorial: Cum să parchezi când parcarea e plină

Cu o săptămână înainte de Crăciun parcarea lui Polus Center Mall din comuna Florești arăta așa:

Invazie. Cred că așa a arătat și când au invadat lăcustele Egiptul. După ce Crăciunul s-a consumat a fost liniște. Mașini parcate răzleț și oameni lipsă. Mai mult ca sigur toți se adăposteau la coadă la KFC, scârbiți de cârnați, sarmale și salate de beof. E de-nțeles.

Acum, la câteva ore distanță de 2012, parcările arată la fel. S-au terminate proviziile, s-au terminat băuturile, rafturile-s goale și trebuie umplute. La fel ca parcările. Problema e că dacă ajungeți târziu nu mai aveți ce parcări să umpleți că ele-s deja umplute și vă învârtiți cât vă ține rezervorul până găsiți un loc. Ca să evitați consumul execesiv de carburant pe perioada sărbătorilor de iarnă vă voi da un pont despre cum să parcați convenabil, fără să încurcați pe nimeni.

Pasul 1. Căutați un trotuar care brăzdează un scuar în așa fel încât să aibe borduri și de-o parte și de alta. Bun. Acum suiți-vă pe borduri și încălecați trotuarul. Pietonii n-au nimic împotrivă, vă garantez.

Pasul 2. Asigurați-vă că totul e ok și că nu vă blochează nimieni. Nu e musai ca roțile să stea fixe. Gravitația nu-i chiar atât de curvă încât să vă tragă mașina către nucleul pământului. Plus că nu zice nimeni că parcare-i interzisă acolo sau că ar fi destinată persoanelor cu nevoie speciale. WIN!

Atât pentru astăzi. Spor la găsit cărucioare de cumpărături.

Oare le-am dat idei parcagiilor din București?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *