3

Two stupid dogs şi gluma anului

Presa, se ştie, e câinele de pază al democraţiei. Nu e tot timpul inteligentă, precum nici toţi câinii nu sunt. De aici şi titlul.

Ieri România a fost zguduită de două ori. Prima dată înainte de sculare printr-un cutremur de 4,8 Richter, şi înainte de culcare printr-o lansare de iPhone 5 care a fost de fapt un iPhone 4S! Nelansarea iPhone  5 a fost ca un cutremur pentru întreaga lume, dar mai ales pentru români. Chiar dacă iPhone 4S are câte ceva în plus faţă de 4 fără S, problema e că cine dracu-şi poate da seama că ai modelul nou când el e leit modelul precedent!? Practic nu mai are niciun rost să-ţi iei credit pentru a-l achiziţiona pe ăsta.

Dar aste-s chestii bine ştiute, că cel puţin la nivelul design-ului NU E NIMIC SCHIMBAT! Precum zice Realitatea.net:

realitatea.net

Sau Cotidianul.ro care se pare că a luat totul de la Realitatea, în afară de bulets-uri:

cotidianul.ro

Comparaţia articolelor se poate face aici şi aici, iar a specificaţiilor celor două terminale aici:

sursa: evz.ro

La baterie am ceva dubii, parcă la iPhone 4S trebuia să ţină mai mult decât la iPhone 4 fără S.

Şi totuşi, aseară a existat un 5 în toată combinaţia Apple. La o oră după anunţarea 4S-ului, pentru că lumea se aştepta la un iPhone 5, acţiunile companiei au picat cu 5%. Ca să înţelegem de ce lumea e dezamăgită de mega lansarea anului, am putea face încă o comparaţie, de data asta între un Nokia 1100 şi un Nokia 1101. Cam asta e şi difenţa dintre un iPhone 4 şi iPhone 4S.

Da ştiu, aplicaţia aia Siri e mega tare. Riiight. Va duce vorbitul în regim singur la un alt nivel.

- Ce-ai bă? Vorbeşti singur?

- Nu bă, cu telefonul.

- …

Şi nu ştiu de ce am impresia că nici sistemul de operare iOS 5 nu mă va da pe spate. Context în care gândul mi se îndreaptă din nou către Andoid/Samsung Galaxy S2. Deşi sper că e o rătăcire de moment. :P

Tim Cook revino-ţi!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *