2

U Cluj – Steaua, previziuni la nivel declarativ

Aveam de dat două bilete la meciul de astăzi dintre Universitatea Cluj și Steaua. Le aveam de mult în buzunar dar nu mă puteam decide care-s condițiile în care le voi înmâna unui cititor. După ce am frământat, problema am ieșit în public cu articolul Ce va zice Gigi Becali după meciul cu U Cluj?, în care ceream puțină imaginație. Adică să ne imaginăm cam ce ar declara patronul după meciul de azi de la 19.00, de pe Cluj Arena.

Au fost “depuse” 8 comentarii dintre care l-am ales pe cel compus de Alex al 2-lea, că doi au fost. A descris totul cu lux de amănunte. :))

Bun, avem 3 variante:

varianta 1: Steaua castiga

Gigi Begali scoate capul din Maybach “Ba, eu v-am zis de la inceput Steaua este invincibila. Io i-am spus la Ilie sa-l bage pe baiatu’ ala cum ii zice, ala de ii place de Cruduta, de fapt nu ii mai place de cruduta. Cum m-a ascultat si a lasat parasuta aia cum a dat gol. Eu i-am spus ba baiatule ori mergi la biserica ori pleci de la Steaua. Aici e echipa de fotbal nu… aaa pac pac. Sa mai zica Borcea ceva, ce sa zica, nu are ce sa zica. Pana la Paste suntem pe locul 1, stiu eu. Daca o sa fim pe locul 1 ma duc la muntele Athos si mai dau 1 milion, ca pot!

varianta 2: Steaua face egal cu U Cluj

Becali intra in direct la GSP: “Ba eu i-am spus la Ilie sa joace cu Tanase si sa nu-l bage pe Tatarusanu, dar el uita ca io-s cu banii aici, io hotarasc cine intra, Ori face face cum zic ori il sun pe Lacatus.”

Reporter “Domnul Becali il demiteti pe Ilie Stan si il inlocuiti cu Lacatus?”

GB: “Ba baiatule eu am vorbit cu Hagi, cu Lacatus, cu mai multi dar Ilie Stan simt eu ca ma poate duce pe primul loc, asta daca nu cumva pierde vreun meci. Oricum e demis, gata! De maine ma duc eu la antrenamente. M-am saturat sa ma ia lumea de prost, eu bag bani in echipa asta si ei nu poate sa lege doua pase, hai ma baiatule ca nu is de ier de azi. Imi pare rau de Banel, daca era Banel sigur castigam.

Varianta 3: U Cluj castiga meciul

Becali iese cu Maybach-ul de la Stadion, inauntru se aude muzica evlavioasa. Becali da geamul jos, are privirea in podea:

“Ce mai, asa ne trebe. La vara toata echipa pleaca, aduc jucatori straini. M-am saturat de romani, au numai fite in cap. Sunt un prost. Vand echipa, plec din Ghencea’.

Dupa 30 de minute suna la Sport.ro: “Walter e de vina, a cumparat arbitri, stiu eu. Acu 3 ani le-am dat o valiza, s-a intos valiza impotriva mea. Acum Borcea rade, lasa Cristi ca nu ajungi tu sa dansezi ca Shakira in Champions League.”

Eu mi-aș dori ca atât paragraful doi din a treia variantă , cât și varianta în sine, să devină realitatea! :D

Pentru că voi fi la job, voi urmări meciul de acolo. Colegii mei vor asigura transmisia atât pe unde cât și pe online, între 19.00 și 21.00.

Mulțumesc celor care s-au obosit să participe și au răspuns chemării mele. Promit că vor mai fi alte bilete de dat aici.

Acestea fiind zise nu-mi mai rămâne decât să urez un călduros Haide U! :)

foto via

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *