2

Un articol despre nimic dar care conţine un clip ce va deveni viral

Din seria “frate, azi nu am nicio idee de articol pentru blog”, urmează un clip de umplutură, ca să dea la număr. Da, (şi) astăzi sunt sincer cu voi şi recunosc că nu tot timpul am idei. Nici bune, nici rele. Sau fie, şi când am sunt rele. Şi când am idei bune n-am timp să le dezvolt. Poate că ar trebui să-mi dau demisia. Poate aşa aş avea mai multe şanse să fac succesuri. Câteodată stau şi mă gândesc cum dracu’ se face că tot reveniţi aici. N-am nicio idee. Nimic. Mă rog, aş putea face un tratat despre Nimic, dar am găsit în timp util un clip care va deveni viral.

Face parte din noul curent ideologic apărut pe bloguri şi YouTube numit “conversaţie cu mine când aveam mai puţini ani decât acum“, doar că de data asta e cu personaje din Star Wars.

Aşadar, doamnelor şi domnilor, urmează Darth Vader care se află într-o convesaţie cu holograma celui ce a fost CHIAR EL când avea 12 ani. E şi faza cu Luke, I’m your father.

Şi iote, am mai scris un articol azi. Aşa am înţeles că se face blogging la nivel înalt. Nu uitaţi să apăsaţi share, like, ReTweet şi ce buton o mai fi aci jos. Ca să fac şi eu trafic azi.

 

2 Comments

    • Nu m-am uitat încă. Dar dacă ai comentat tu (a-lister fiind) obiectivul e pe jumătate atins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *