3

Un dependent de internet face previziuni sumbre pentru Poliția Română

Bună, sunt Marian și sunt IT/internet addict. Chiar junkie. TVdece m-au făcut să recunosc.

De când am descoperit calculatorul viața mea s-a schimbat radical, dar de când am dat peste internet nimic n-a mai fost la fel. Deloc.

Utilizându-le pe amândouă și fiind avid de nou, inevitabil, am intrat în Social Media. După ce am fost dependent pe rând de mIRC, Yahoo Messenger și Skype acum sunt de Twitter. Imediat am un an de când îl folosesc mai ales pe telefonul mobil. Zi și noapte, în orice circumstanțe.

Pentru mine e mai mult decât o metodă de a mă destinde. Îl folosesc ca și RSS feed și dacă nu-s conectat la el, îmi rod unghiile că-s rupt de lume! De fapt, dacă n-am net îs rupt de lume! Și intru-n transă fără drog! Ca să înțelegeți ce înseamnă internetul pentru mine, de 5 ani n-am televizor, dar nici nu-i simt lipsa. :D  Și când îmi amintesc că am zis ce c*cat e și tuitar ăla? io nu o să-mi fac veci cont!

Pe Facebook îs din 2008, dar de vreun an de zile, de când ciripesc, viața s-a schimbat pe bune. Am cunoscut lume multă și bună care m-a îndemnat la un blog și am găsit un job în domeniu. Da, mai fac și altceva decât să vorbesc la radio. :)

Dintre toate, blogul îmi mănâncă cel mai mult din timpul petrecut pe net, dar și în afara lui. Cu gândul la ce dracu scriu azi? într-o zi m-am trezit că-mi torn Pepsi în farfurie sau că-mi aprind un chibrit în gură în loc de țigară! :))

În altă ordine de idei, pe lângă faptul că mai am puțin și fac platfus la fund, din cauza touchpad-ului și touchscreen-ului am rămas fără amprentele unui deget. True fact. Și da, e ăla cu care comunici în trafic fără a risca să fii înțeles greșit. :D

No, amu să văd io cum se adaptează Poliția Română la asta. :))

3 Comments

    • Ce să mai zic, bre? Fiecare are dreptul la o părere… e garantat prin Constituție lucrul ăsta. Pe de altă parte, oarecum, comentariul tău e la fel ca postul.

  1. Desigur ca ai dreptul sa zici tot ce vrei tu, nu contest. Insa.. insa! mare atentie.. ce legatura are politia cu dependenta ta de internet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *