6

Un eveniment la o șaormărie mai lipsea

Când am fost la Toamna Orădeană, am fost cazat alături de alți bloggeri la hotel Living In, locul unde au poposit și băieții de la Trupa Veche. Știți voi, oarecum fostă Vama Veche… povestea e cam ca a Realiății TV, dacă-m permiteți analogia. :D

Băieții-s #oamenifaini, despre vocalul lor v-am povestit aici, dar despre intențiile lor cu mediul online nu v-am explicat nimic. În dimineața în care am micdejunat împreună discuțiile au deviat inevitabil către Social Media, bloguri & co, moment în care toți s-au transformat în bureți de absorbit vorbele și sfaturile celor de la masă. Atunci am aflat despre planurile lor pentru online și despre faptul că filmează un clip, care va fi lansat pe 24 noiembrie, dacă bine țin minte.

Ieri am primit un mail de la omul care se ocupă de promovarea lor online. Deci treburile se mișcă. Și mi s-a adus la cunoștință că tupa va concerta  în seara asta și în Janis, după ce ieri au cântat în My Way, ocazie cu are am 1 bucată invitațiie dublă de dat. Cine o vrea să o ia printr-un comentariu simplu la articolul ăsta, până la ora 16.30, și-n schimb vreau doar un guest post în care să mi se spună cum a fost, ce-a fost fain și ce nu. :)

Până vă hotărâți vă las să ascultați o piesă de-a lor:

Și-n final vă șoptesc conturile lor de Facebook, Twitter și YouTube, toate active și întreținute, așa cum îi șade bine unei trupe în 2011! :D

No, deci cine vre să meargă deseară la agățat, băut, ascultat, dansat? :D

În altă ordine de idei, știți că azi se fac 3 săptămâni de Cinematecă TIFF? :D Așa că de la ora 20.00, la Cinema Victoria rulează filmul Drumul de întoarcere, unul dintre succesele de la TIFF 2011, în care  Dragoș Bucur joacă alături Ed Harris și Colin Farrell! Biletul e decât 5 lei!

Deci e cum nu se poate mai bine joia asta! Film de la 20.00 după care concert Trupa  Veche în Janis de la 22.00! :)

Un eveniment la o șaormărie mai lipsea și era seara perfectă. :))

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *