4

Un om în flăcări și-o melodie care udă

Acum câteva zile am fost provocat de papi papi, papi Ciulea, să destăinui unul dintre cele mai mari secrete ale vieții mele și anume ce coloană sonoră a unui film rupe tăt tăt pentru mine. Și cum Inna nu a ajuns la un astfel de stadiu, dar începe să-mi placă, din punct de vedere fizic, există un film al cărei melodie mă udă de-a dreptu’. În colțul ochiului.

Face parte din multitudinea de piese bune ce se aud când idolul Danzel Numele-capitalei-sua merge sau știu ce mai face el în film conform scenariului. În topul personal pelicula Man on Fire e pe locul doi după Hannibal.

Două săptămâni mi-a luat să piratez tot ce se aude acolo, în film, și cam tot atâta să dau de Carlos Varela – Una palabra. Ascultați numa’ cum crapă inimile:


Postul de față va zdruncina credința populară care spune că eu aș fi Marian “Inimă de gheață” Hurducaș. Iată că nimic nu era mai neadevărat. Doamnelor, și eu am sentimente! De aia era un secret. :)

4 Comments

  1. Eu cred ca vrei sa induci lumea in eroare. Imi amintesc de un hastag care circula la un moment dat pe twitter, si cred ca una din melodiile alea au aparut in ceva film “de adormit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *