0

Un tramvai numit seringă

Băi, vă mai amintiți că săptămâna trecută și cealaltă trecută de după asta trecută au fost la modă tramvaiele? Că io n-am uitat! V-au luat protestele mințile, după ce în prealabil Boc a luat 25% din salarii. Mă rog… trendul a fost setat de Tatăl Lucescu aka Il Luce care a fost agresat în plină stradă de un tramvai care venea hotărât din careul opus și l-a trimis fix la terapie intensivă! Linia dublă se plătește, ar fi trebuit să învețe asta de la liniuțele lui Mutu.

La scurt timp după, alt tramvai devine vedetă. Ăla de pe linia 41 din București. Unul care se plictisea de moarte la lucru, în domeniul bancare, a zis într-o zi că - Ana are ac și ață. Da’ ce? Io n-am? Am! și a plecat să o caute pe Ana ca să-i demonstreze că și el are ac. Problema e că omul vedea în fiecare femeie o Ana. Și le-nțepa. Cu acul, nu cu… :D

Cum fost totul prezentat în presă știți, dar pe Twitter?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot mă gândesc că o fi având omul vreun fețis pentru stropitori și noi îl condamnăm. O fi fost omul grădinar într-o viață anterioară. La cât de atașat e de munca lui, cred că era de bine să fie acum pe străzi. Era suficient de hotărât să-și continue munca și dacă-i dădea careva ideea de a se duce la Cotroceni și să-i pună un ac lui Băse pe scaunul prezidenșial, clar o făcea. Pentru el ar fi însemnat să-și ducă munca la un alt nivel. Reușita era asimilată suscesului pe plan profesional.

Mna.. dar asta nu e tot. Tramvaiul 41 a mai intrat cel puți o dată în atenția pubică.

Eu cred că-i blestemat. Mă gândesc că Vanessa și Melissa au ceva vrăji puse deoparte pentru a dezlega necuratu’ de tramavaie și ar terbui să profităm de asta cât sunt încă în custodia statului. Nu zic bine?

Da’, așa-i că dacă-l înțepa ăla pe domn’ președinte, nu-i mai zicea nimeni monstru? Hai, recunoașteți. Vă provoc!

sursa foto 1, 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *