2

Update: Știm cine a pus Mic.ro-ul în drum, da’ bonul?

Tudor, iscoada care mi-a trimis pozele cupoanelor Mic.ro, a mai observat ceva, cam tâziu ce-i drept, dar un lucru important de altfel. Acesta cerea un update, pentru că este un detaliu cu o importanță ridicată.

Tichetele alea care ajung la ușile oamenilor, alea de 2 lei cu care cumperi ce vrei, riiight, au valoare doar dacă le completezi pe spate cu datele tale personale.

Mda… datele noastre personale valorează 2 lei în accepțiunea departamentului de marketing care prin asta vrea să ne cunoască mai bine, pe noi ăștia din proximitatea magazinelor.

„Aceste campanii fac parte din activarea magazinelor nou deschise, pentru a ne cunoaşte potenţialii cumpărători din proximitate. Campaniile sunt desfăşurate la dechiderea fiecărei unităţi noi [..]“, a declarat pentru Capital Dan Ionescu, CEO-ul Mercadia Group, din care face parte şi lanţul de retail.

Pentru 2 lei, nici să-mi numere ouăle nu i-aș lăsa, de cum să le dau voie să-mi mânuiască datele personale. Cu toate astea, e foarte posibil ca respectiva campanie să dea roade, că pentru român orice leuț contează. Mai ales dacă vine fără efort. În cazul de față, fără efort intelectual.

În concluzie, miliardarul Dinu Patriciu a început o campanie de 2 lei, după cum spune și capital.ro.

 

2 Comments

  1. Pai ce iscoadă sunt dacă le spui tuturor :P

    Noroc pe mine ca nu-s bloagăr și nu mă cunoaște publicul tău :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *