3

Urare de Crăciun pentru suspectul numărul 1 din dosarul “Jaf la cado”

Știți cum e atunci când primești la birou pachețele, chestii, treburi, socoteli de la colaboratorii tăi de peste an, nu? Vă zic io că e mișto. :D Există totuși și o parte mai puțin plăcută.

Nu e mișto atunci când tu nu ești în încăpere, iar curiozitatea colegilor e atât de mare încât se uită-n pachet și te trollează cum nimeni nu o face. Așa… ca în cazul de față.

Se primește PE ÎNCREDERE pachetul în lipsa destinatarului, se golește conținutul de ciocolată tot în lipsa destinatarului, se ambalează la loc și se înmânează lui atunci când intră-n birou. Când realizează că a fost tras în țeapă, realizezi și tu cât de efemeră-i bucuria! :P Na, dar omul are simțul umorului și în situații de criză și face o urare prin intermediul unei felicitări de Crăciun celui care a atentat la bunurile lui:

Suspectul jafului s-a amuzat, la fel și noi, dar dacă rândurile erau scrise de arhicunoscutele și atotvrăjitoarele Vanessa și Melissa sunt ferm convins că Furazolidon era combinația perfectă pentru niște Sărbători Fericite! :D

3 Comments

  1. E putin urat dar distractiv. Am mai vazut aceasta idee dar a esuat de fiecare data. Oricum v-ati distrat si voi de minune. Sarbatori fericite va doresc tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *