0

Varză a la Romanian Press

Nu știu exact ce Doamne feri s-a întâmplat, dar ieri presa a vărzăluit-o rău de tot. Sau am devenit eu mai bun în a le descoperi porcărelele care au format ghivechiul de astăzi.

Și pentru am deja o mulțime de articole care au în centrul lor dubioșenii de astea, și care din nefericire nu vor fi ultimele, înființez o nouă categorie aci pe blog care se va numi sugestiv: Varză a la Romanian Press. :D

Să începem așadar, doamnelor și domnilor, cu site-ul numărul 1 de știri din România. Realitatea.net ne aduce în prim plan urmările mesajelor false despre răpiri, care umblă slobode pe internet, și ne spune că Capitala e ceva cartier din București. Cine ar fi crezut?

Trecem mai departe, dar nu părăsim podiumul și nici locul 1 din presă, să ne delectăm și cu puțin sport. GSP.ro, cel mai citit site de sport de pe la noi, ne explică cât de gogonate-s cifrele celui mai așteptat eveniment al anului la noi, meciul de box dintre românul nostru canadian, Lucian Bute, și Jean Paul Medy. În cele ce urmează veți descoperi articolul care nu se încadrează în niciunu dintre stilurile aprofundate până acum de literatura de specialitate. Articolul care ne explică explicația.

Ajungem din nou la realitatea.net, care înre timp a rămas toto cel mai citit site de știri, și aflăm despre existența artistului homeless, mai mult ca sigur ultimul răcnet în breasla artistică după artistul într-o ureche Van Gogh și astistul pătrățos Pablo Picasso.

Încheiem această minunată ediție de week-end, a colajului Varză a la Romanian Press, cu cea mai importantă agenție de presă de pe la noi, din curtea Media Pro, și anume Mediafax. Corespondentul aflat în contabilitatea lor ne spune, în sfârșit, că pompierii sunt niște oameni răi și de fiecare dată când intervin, distrug tot!

Pompierii au lucrat mai bine de patru ore pentru stingerea incendiului şi protejarea locuinţelor din zonă. La finalul intervenţiei, depozitul a fost în totalitate distrus.
Ne oprim aici concluzionând că presa nu gândește! Presa muncește! Probabil ca să nu moară. O sâmbătă frumoasă și udată cumpătat, spre seară. :D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *