2

Verdict: Îs mai complicat ca o femeie

De ceva vreme mă chinuie o dilemă cât se poate de tehnică, care îşi are originea în telefonul meu dotat cu windows mobile 6.5 ce l-am achiziţionat în prima lună din 2010, când Androidul era un fel de Dilema Veche. Adică cunoscut, apreciat dar prea puţin folosit.

Între timp am dat de abonamentul de date şi fac adevărate sesiuni de lecturi urbane când citesc bloagele prin oraş, şi în curând o să fac coadă la oftalmologie din cauza ecranului de 2.8 inci şi a site-urilor neoptimizate pentru mobil. Atunci când mi-a intrat în posesie, telefonul a fost unul dintre cele mai chinuite gadgeturi pe care am pus mâna.

În primele 2 săptămâni a primit 2 hard reset-uri şi un overclocking, din dorinţa de a-i testa limitele. Mă mir că încă mai merge. :)) Noaptea trecută a crăpat iar resuscitarea m-a ţinut treaz până la ora 04.00. Acum beau ceva energizant albastru să rezist până la ştirile de la 21.00.

În timp ce îi puneam comprese reci cu usb-ul, mă uitam cu jind pe quickmobile la un nou aparat, după ce m-am consolat cu ideea că nu mai poate duce săracu’ muncile la care-l pun şi îi musai să-mi iau altceva.  Aş vrea o tabletă de data asta şi tare-mi face cu ochiu’ lui androidizat, un Samsumg Tab P1000. Am patru motive puternice pentru care cred că ecranul lui, de cam 7 inchi, m-ar face fericit:

  • încape uşor în geanta mea feşăn ce-i admirată de toate fetele :D
  • pot scrie pe blog direct dintre pensionarii care circulă cu 30-ul
  • m-ar scăpa de transportat cartea pe care mă chinui să o citesc din cretacic şi care vorbeşte despre marketingul online
  • aş putea urmări drumul mingii fără să-mi mijesc ochii pe telefon în încercarea de a descifra mesajul

După cum aţi văzut la punctul 3 şi postul ăsta, îs din ce în ce mai interesat de domeniul ăsta al marketingului, şi parcă zilele astea mi-aş dori să stau cu atenţia pe, cred eu, cea mai amplă campanie din online-ul românesc powerd by Timişoreana care implică un camion de oameni.

princt screen de pe site-ul oficial al campaniei unde vă şi puteţi înscrie şi care se găseşte mai sus, sub "drumul mingii"

Şi până la urmă, chiar dacă-s un înnăscut antitalent sportiv, vreau şi eu fotbal adevărat că-s sătul de olteanu-veşnic-cu-ochelari-de-soare Mititelu, de îngeri-din-aur-la-palat Becali, cofetaru-rapidist Copos, shakira-300 Borcea şi lista ar putea continua. :P

În concluzie îs al dracu’ de complicat, mai complicat ca o femeie! Vreau şi fotbal adevărat da’ şi un gadget la fel de adevărat! Deci, nu m-aş supăra să-mi dea Chinezu un iPad 2. :))

2 Comments

  1. Azi la birou se vorbea despre intelesul femeilor si baietii afirmau ca atunci cand le intra femeilor ceva in cap nimeni si nimic nu mai poate schimba ceva. Zici asta e si pace. Deci da! Esti mai complicat ca o femeie! Vreau sa inteleg si eu femeile!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *