1

Vitrina Advertising, de la Cluj, caută 6 voluntari + 2 bloggeri frumoşi

Cum ne-am obişnuit deja, Vitrina Advertising, îşi consolidează anual poziţia de susţinător al Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Fără doar şi poate, şi în 2011 proiectele avansate de lucrătorii agenţiei, sunt mişto şi pe alocuri ambiţioase în sensul că necesită foarte multe resurse. Dar pe sistemul toate la timpul lor, despre acestea din urmă vom vorbi într-o dată viitoare. :D

Acum vă şoptesc, adică încerc pentru că eu nu ştiu vorbi în şoaptă :D, că s-au deschis sesiunile de înscrieri pentru cei care-şi doresc cu ardoare să pună umărul spre a realiza ceva măreţ: TIFF în Vitrină!

Astfel există libere 6 posturi de voluntar, pentru 6 persoane care o ard online, ştiu ce-i ăla Twitter şi Facebook şi inevitabil cum se folosesc cele două. Să vedem despre ce-i vorba:

Dacă mai vreţi şi alte detalii despre ce înseamnă TIFF în Vitrină, şi cum se fac înscrierile, descoperiţi cu un click aici.

Totodată, vitrineii îşi caută propriii lor bloggeri oficiali, alţii decât cei ai TIFF. Oamenii care vor să-şi treacă în CV că au transmis “de la locul faptei” pentru Vitrina, în cadrul TIFF, trebuie să facă ce se zice aici. :)

În speranţa că echipa care va activa anul acesta în online, sub pălăria TIFF, o să fie cât mai mare, vă doresc un călduros spor la aplicat! :)

One Comment

  1. Foarte simpatica reclama. Faza cu pagerul m-a facut sa rad. Nici nu stiam ca oamenii mai au asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *