10

“Voturile noastre nu sunt gloanţe oarbe!” devine campanie online – avem şi bannere

Mă rog… mini campanie.

Povestea pe care am început-o acum câteva zile cu Dragoş Alexa, campania pro vot a bloggerilor apolitici din România, a prins contur şi a ajuns mai departe decât m-aş fi aşteptat. Sincer, nu credeam că cineva va observa visualul şi va prelua ideea.

A ajuns chiar şi-n tagma politică, nu la nivel local ci la centru, la doamna Anca Boagiu care a şi iscat puţină controversă în jurul ideii noastre.

Despre controversă citiţi la Chinezu, că datorită lui a ajuns totul în câmpul vizual al doamnei Boagiu pe care o asigur că tot ce vede în visualul ăsta nu are nimic de-a face cu politicul, fie el USL-ist, PDL-ist, UDMR-ist etc-ist. Da, ne-am gândit că poate fi cam dură imaginea, dar la fel de bine ne-am gândit că şi imaginea pe care ne-o oferiţi dumneavoastră, politicienii, de peste 20 de ani, e mai dură ca cea închegată de noi. Aşa că putem spune că suntem oarecum chit din punctul ăsta de vedere.

Deşi nu agreez implicarea politică în timidul nostru demers, nu o să fiu ipocrit şi vă spun că m-a bucurat faptul că totul a fost preluat şi de cineva din tabăra adversă a doamnei Anca Boagiu, de Alina Gorghiu, care (probabil) e  şi cel mai activ om politic din online-ul mioritic. În rest nu mai ştiu la cine a ajuns, dar cu siguranţă mai mulţi politicieni au dat de el şi… sper să nu-l folosească ca să mai ciupescă un vot.

Revenind de unde am plecat, pentru că şi reacţiile voastre pe blog(uri), Twitter, Facebook, Google + şi chiar Pinterest mi-au depăşit cu mult aşteptările, campania merge mai departe, până în 10 iunie înclusiv, data de desfăşurare a alegerilor locale.

De azi, cu plecăciuni tot către Dragoş Alexa, avem şi bannere cu tot cu cod:

Banner 350 x 250 px

<a href=”http://www.marianhurducas.ro/2012/05/23/voturile-noastre-nu-sunt-gloante-oarbe-o-posibila-campanie-online/” target=”_blank”><img src=”http://inpuiimei.ro/provot_350x250.jpg” alt=”ProVot” width=”350″ height=”250″ border=”0″ longdesc=”http://inpuiimei.ro/provot_350x250.jpg” /></a>

 

Banner 300 x 250 px

<a href=”http://www.marianhurducas.ro/2012/05/23/voturile-noastre-nu-sunt-gloante-oarbe-o-posibila-campanie-online/” target=”_blank”><img src=”http://inpuiimei.ro/provot_300x250.jpg” alt=”ProVot” width=”300″ height=”250″ border=”0″ longdesc=”http://inpuiimei.ro/provot_300x250.jpg” /></a>

 

Banner 250 x 250 px

<a href=”http://www.marianhurducas.ro/2012/05/23/voturile-noastre-nu-sunt-gloante-oarbe-o-posibila-campanie-online/” target=”_blank”><img src=”http://inpuiimei.ro/provot_250x250.jpg” alt=”ProVot” width=”250″ height=”250″ border=”0″ longdesc=”http://inpuiimei.ro/provot_250x250.jpg” /></a>

Arată exact ca cel din dreapta, de aci de pe blog. Link-ul e către articolul iniţial postat de mine pentru că mi-aş dori să avem o evidenţă cât de cât clară a campaniei şi în plus i-ar lămuri pe cei nelămuriţi, şi ăsta e cel mai important aspect.

No, acestea fiind punctate, mă retrag temporar din faţa internetului dar nu înainte de a vă sugera să-mi lăsaţi în comentarii sau în mail (marianhurducas arond yahoo punct com) indicii despre faptul că aţi aderat la campanie într-un fel sau altul, fie printr-un articol fie prin afişarea banner-ului. Cu cât mai multă lume convinsă să meargă la vot, cu atât mai bine şi ne atingem scopul.

Şi bineînţeles vă mulţumesc retroactiv pentru suportul oferit până acum dar şi în avans pentru cel care e în stand by. :)

10 Comments

  1. Mi-a plăcut din start. Am scris un articol (scurt, ca pentru mine), acum pun şi un banner. Felicitări pentru idee!

    • Cu ce cod ai încercat? A fost ieri o perioadă în care codurile aveau ceva în plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *