0

Vrei să fii următorul Steve Jobs? Nu, mersi!

Nu-s suficient de bătut în cap încât zbier cât mă țin organele abilitate cu producerea sunetului că, vezi Doamne, toate site-urile sunt pline de reclame care-mi inundă spațiul personal din spațiul virtual. Au și ele acolo rolul lor, unele chiar îmi plac, că mie în genere-mi plac reclamele. Mai ales alea cu mesaj deștept și constucție demnă de admirat și totodată de invidiat.

Mai sunt cele din categoria care-mi zgârâie retinele și timpanele. Pentru astea fac eforturi supra omenești ca să le omor cu x-ul și după ce obosesc îmi dau seama că n-am cum să le evit. Cum e cazul reclamelor băgate pe gât când dai play unor materiale video. Nici cu apă sfințită nu dispar și nici nu se pun pe pauză!

Și acum mulțimea reclamelor de pe Facebook. Astea sunt ok. Nu te trag de păr, sunt cuminți, nu scot sunete, nu fac bling bling. Par ideale, dar au un neajuns: oricine poate plasa o reclamă compusă dintr-un mesaj și-o poză în regie proprie. Nu-i o situație tocmai ideală. Undeva-n arhiva mea de pe hard există o mulțime de print screen-uri care ilustrează niște rezultate ilare. Dacă le găseam… le inseram aici. :D Așa o să mă rezum la ce am mai aproape.

Spre exemplu ieri a ajuns la mine pozica aia cu Steve Jobs și Bill Gates deasupra căreia scrie “Are you the next Jobs?”.

Bănuiesc că textul a fost scris de cineva specializat, nu de Xulescu care vinde ghete în piața de legumele, dar asta nu mă împiedică să mă strâmb când văd ce văd.

Primul lucru care mi-a venit în minte a fost: Băi, glumești? Steve Jobs tocmai s-a dus să facă upgrade table(te)lor lui Moise! Aș vrea să fac și eu asta? Să fiu eu următorul? Nu, mersi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *