0

Vreme trece, vreme vine, vii la TIFF și uiți de tine!

La TIFF toată luma face câte ceva. Nu doar cei din staff sau voluntarii, dar și invitații. Au foarte mult de alergat între filme și evenimente și zău că nu-i ușor.

Evident, că după atâta alergătură, toate cele trei categorii “vrea să se simte bine” și evadează pe la orele la care bunica e deja sătulă de somn.

Ieri, din punctul ăsta de vedere a fost o zi foarte foarte plină. S-a reușit punerea în scenă prea trâmbițatul #TIFFmeet, organizat de TIFF și Vitrina în noul L’Atelier de pe Memorandumului 9. Ideea întâlnirii a fost de a strânge oamenii din online pentru a socializa la o lichidă. Foarte multă lume prezentă, mai multă de cât era așteptată. Evenimentul a fost unul timid, presărat de momentele îmbătătoare de cap ale lui Cristian Gog, atracția serii de altfel. Poze de la întâlnire găsiți aici și aici.

La momentul înserării s-a dat play filmului votat pe facebook de audiență, My summer of love, care se anunța a fi cu două fete îndrăgostite. Una de alta. :D În momentul ăsta am migrat repejor către  restaurantul Napoca 15, acolo unde lumea s-a aduna pentru o seară elvețiană extrem de liniștită, unde Piticu și Lorand au au schimbat o tonă de informații din IT și business de mi-a ieșit pe ochi și pe urechi. :P

Piticu mirat de ce-i spune Lorand

Lorand satisfăcut că Piticu e uimit, de data asta i-a ieșit :D

Curtea interioară a restaurantului, plină de subiecte pentru StilMasculin.ro

Tudor Giurgiu, la masa din spate. Observați tricoul. :P

Printre cei prezenți curtea interioară, a fost și directorul festivalului Tudor Giurgiu, pe care poate că nu-l observam dacă nu avea tricou brănduit TIFF. :) La ieșire, bloagerii au fost mituiți cu câte o cutie de cioco elvețiană, care s-au evaporat cât ai zice Baba Zula! Cutia mea de cioco a primit-o Codruța, care la fel ca și Bogdan, și-a sărbătorit ziua de naștere în biroul care se ocupă de online-ul TIFFian, printre cabluri și liste. :D La mulți ani fatăăă! :P

zâmbește! măcar la anu'...

În juma de oră toată lumea a închis chișcul și și-a dat check in în Euphoria Music Hall, și aș mai adăuga eu, and SPA, pentru că a fost fix ca într-o saună! Atât de multă lume a fost la concertul Baba Zula and Nightlosers că aerisirea nu a mai făcut față. Atmosferă incendiară la propriu! Singura calea de a te răcorii era o ieșire afără din clădire, șmecherie de care s-a prins și mulțimea care s-a mutat la intrare pentru discuții.

Nightlosers în deschidere @ Baba Zula

Tot Nightlosers, tipul cântă la frecătoarea de haine, cu 2 linguri :P

Trusa de prim ajutor :P

Singurul cuc de noapte din lume! Vlad Cucu!

Mihai Chirilov. N-am tras cu urechea că nu-s de ăla...

Aici erau poveștile

Lorand în contradictoriu cu regizorii de peste Prut, despre blogging

Regizorul spaniol Fernando Léon de Aranoa în prim plan. Fățăul lui Bogdan în dreapta.

Perciun Vitalie, regizor din Republica Moldova

Așadar o zi plină doamnelor și domnilor, astăzi mergem puțin mai ușurel și mâine iar ne agităm. Avem de bifat din ON în OFF 2, eveniment organizat de TIFF și TVdece.ro la Opera Plaza. Chinezu va fi speaker alături de alții care s-au anunțat deja că vor vorbi despre:

1. Facebook – comedie sau film de groază?

2. Trebuie să fii un actor în online?

3. Comunităţile online locale: actori principali sau secundari?

4. Ce îţi trebuie ca să iei Oscarul blogosferic? (calităţile unui blogger de succes)

5. De la film cu buget redus la blockbuster (cum se creşte în online)

Și ca info da backgorund, to mâine ROboTIFFarea și Odesa în flăcări, proiecție specială la castelul de la Bonțida!

Sper doar să ies viu, întreg și nevătămat din maratonul ăsta, că în rest e foarte foarte tare! :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *