4

WANTED: PHP developer! Se oferă recompensă!

Nu mă mai laud. Vă reamintesc doar că pe lângă pălăvrăgitul matinal de la radio, mai fac și altceva, și anume atentez la integritatea online-ului din biroul unei firme clujene cu manager băimărean, care are soluții de web development până și pentru cei mai pretențioși străinezi!

Și ne merge așa de bine încât vrem să aruncăm cu dolares în stânga și-n dreapta ca să punem mâna pe un viitor coleg, specilaist în PHP! Adică, cum s-ar zice în Valea de Silicon: căutăm PHP developer!

Dar nu oricum, ci cu ajutorul vostru, care stați toată ziua pe net și știți tot ce mișcă! Plus că voi vă cunoașteți mai bine prietenii decât o companie de head hunting! Păi nu?! No, și ca să-l găsim, oferim recompensă oricui ne furnizează date care pot duce la găsirea lui! Pentru că informațiile costă și php developării care umblă slobozi printre noi îs periculoși. Pentru concurență! :D

În traducere liberă, dacă știți pe cineva care se pricepe la de astea care mie-mi sună a dermatologie, îl tag-uiți fain frumos pe posterul care se află pe pagina de Facebook a firmei, și dacă omul vostru se potrivește întru totul semnalmentelor, întră în echipa noastră și tu primești recompensa!

Cum s-ar zice-n termeni business, e o situație rară de win-win-win! Și o campanie mișto, că nu vedeți zilnic de astea! Da? :D

Dacă mai stați mult, eu zic că numa’ pierdeți timpul! :D Time is money și ce bine ar prinde recompensa în sezonul estival?!

4 Comments

  1. ok, am inteles, cautati programator php, dar unde fratilor puneti cerintele, specificatiile, etc. sa stim si noi ce vreti sa faca programatorul.

    Un programator PHP :D

  2. dacă te uiţi atent şi dai click pe poză, o să vezi că sub recompensă scrie “Semnalmente”:

    - să fie pasionat de programare web
    - minim 2 ani de experienţă în PHP şi Javascript
    - minim un an de experienţă cu un framework

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *