1

WC: Teoria conspirației

Pe mine ca om mă fascinează multe lucruri. Mă lasă perplex prostia Danielei Crudu, insistența cu care Mihaela Rădulescu vrea sa rămână tânără, transformarea lui Mihai Bendeac în cocahipster și… lista poate continua.

Mă fascinează mersul la baie. Toaleta nu-i doar un accesoriu must have al unei încăperi, ea este locul unde se produce mirarea și se află informații prețioase. Cu puțină atenție, în timp ce ești cu ea în mână și te perefaci ca brăzdezi indiferent lavabilul, tragi cu ochiu la cei din jurul tău și mai destupi o ureche cu o bârfă mică.

Cel mai fascinant mi se pare, până a intra in baie, că există o gamă foarte foarte variată de figurine care se pun pe uși, ca să ne fie clar unde se face pipi din picioare, și unde de jos! Indicatoarele astea is extrem de multe!

Așa numeroase că mi-e greu să cred că cineva nu face colecție cu așa ceva. Practic în fiecare loc găsești altceva care să-ți atragă atenția, și mai mult ca sigur, există undeva un departament specializat care desenează noi și noi modele.

Cum l-a desenat și pe ăsta și de care nu-s dumirit că nu știu ce vrea să reprezinte!

20110728-095707.jpg

De ce au, și el și ea, partea aia lipsa din corp?! Să fie oare camera din spatele ușii destinată altor activități decât celor clasice gen nambăr 1 și nambăr 2. :D

Io am o teorie. Dat fiind faptul că acum câteva săptămâni a fost mare isterie cu furăcioșii de organe, eu cred că defapt, desenul ăla poate însemna că acolo e o sală de operații ilegale!

Altă teorie nu am și pace bună!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *