1

We have joy, we have fun, we have frigăruie in the sun

În dimineaţa asta am realizat, încă în pat fiind şi ducând lupte crâncene cu Moş Ene, că nu mai e mult până departe! Frigăruia cea mare, defapt cea mai mare, aia de 100m, cu care noi cei din online vom ocupa deliberat strada M. Kogălniceanu din Cluj.

Am tot vorbit noi despre ea, cum se va face, ce va conţine, cine mai pune umărul la ea, dar nu am specificat ce se va întâmpla cu produsul final.

Binenţeles, Adi Hădean a găsit o soluţie şi pentru asta, care pe noi ne încântă. Fiecare sută de grame din frigăruie va fi donată, în sensul că doritorii o pot savura pentru 5 lei, bani care vor fi depuşi în scop caritabil într-o urnă. Noi vom avea grijă ca suma strânsă să ajungă la tinerii cu insuficienţă renală cronică din cadrul Asociaţiei pentru solidaritate şi Empatie „Claudia Safta”, care sperăm ca astfel să aibă parte de o excursie la mare.

Măcar atât să facem şi noi, ăştia de mai jos :) :

Florica și Zicu de la TVDeceLorand MinyoRuben Kislaki, Groparu,Anda CăliniciDan CiuleaAlex UrsaDaniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban GourmetGabenCristian GogSandaMironeascaAdrianaMihaela, Alex BartișAndrei AronețRaluca CrisanLush@MariuspanRobertMaria EftimieAndrei PalatkasVlad ilariantu‘, Doru PușcașLaideePurplAlmaZăineascaStil masculinRobintelDan Oltean (paginadesport.info), Psaico.

Pentru măreaţa frigăruie, a fost nevoie, şi va mai fi, de forţe multilateral dezvoltate! :) Astfel că am primit Pui Fericiți, cârnații și kaiser de la Agricola Bacău, ceapă de la Pericei aka capitala mondială a cepei, inoxul și suportul frăgăruii de la CSI România și Italinox, iar cărămizile pentru vatră, planșele pentru structura care va susține vatra și cărbunii de lbauMax. Sărumâna, mulţumim. :)

Şi cum o frigăruie de 100m nu vine niciodată singură, vă aşteptăm sâmbătă pe zi cu farfuriile întinse, şi seara cu paharele însetate, la Movie Party powerd by Petrecerile TVdece în tandem cu TIFF, unde se la să cu premii şi voie bună! :)

Acum toată lumea scoate agenda şi îşi trece evenimentele menţionate aici, mai ales că mega frigăruia face parte din programul Zilelor Clujului! Prezenţa obligatorie! :D

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *