0

Whiskyleaks: Răzbunarea Clujului

Am văzut acum câteva săptămâni că bucureștenii s-au distrat oganizat la un party unde J&B era gazda. Îmi amintesc cum am salivat pe tastatură uitându-mă la pozele de la Feel The Beat postate pe blogurile din capitală. Atunci parcă Marea Schismă din online s-a accentuat și mai mult pentru mine. Adică, de ce numai ei și noi nu? E nedrept!

Dar n-a ținut mult supărarea mea. Când mă așteptat mai puțin, cineva mi-a auzit nemulțumirea and guess what? We’re gonna party with J&B too! :D

www.feelthebeat.ro

Și asta nu e tot! Din baruri până în campusurile studenţeşti, J&B îşi va face simţită prezenţa încă din seara asta când clujenii vor fi introduşi în atmosfera petrecerilor J&B. BEAT-urile antrenante şi ritmul vor fi date de Sensor prin jam session, în cafeneaua Kharma, începând cu ora ora 21:00. Sper să ajung că amu încă-s pe plaiurile natale, de unde voi decola în scurt timp. Numa’ drum fain să am. :D

Dar sâmbătă știu că o să fiu printre voi și printre pahare! :D Numa’ așe, ca să explicăm lumii cum se distrează “ăia înceți de la Cluj”!

Cine-i dom’le și J&B ăsta?

Încă de la apariţie, J&B a fost Scotch-ul “neconvenţional”, fiind asociat cu petrecerile, cu inovaţia şi cu o atitudine sociabilă. Începând cu Dean Martin şi Rat Pack, cei mai cunoscuţi consumatori de J&B în Vegas, până la vedetele moderne care dansează la evenimentele J&B de pe coastele Ibizei, J&B se află în centrul fiecărei petreceri reuşite.

J&B Rare este whisky-ul Scotch numărul 1 în Europa şi al doilea la nivel mondial, având vânzări de peste 6 milioane de baxuri pe an. Compania Justerini & Brooks datează din 1749, când a fost atestată ca distribuitoare de vinuri rafinate şi de băuturi spirtoase. Whisky-ul J&B Rare Scotch, aşa cum îl consumăm astăzi, a fost realizat în ultimul secol, pentru piaţa americană de după prohibiţie. Gustul său, echilibrat şi plăcut vine din îmbinarea perfectă a 42 de tipuri de cereale şi malţ.

Acum că ne-am lămurit că J&B nu vine de la Jiji Becali, weekend fain să aveți!

Pac! Pac! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *