0

Zarurile au fost aruncate şi ouăle numărate

Din nou o zi foarte agitată pe scema politică, aia din opoziţie. După ce au încercat să confişte protestele, şi au reuşit în mare parte, USeLeului i-a fost confiscat un membru de vază. Adrian Năstase.

Fostul premier al României a primit astăzi vestea că a fost condamnat în dosarul “Trofeul Calităţii”, la doi ani de închisoare cu executare şi cu permisiunea de a face recurs. Pe care-l va face.

Adrian Năstase a fost trimis în judecată în acest dosar în ianuarie 2009, fiind acuzat de folosirea influenţei sau a autorităţii funcţiei de preşedinte al unui partid în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase. sursa

Sunt sigur că a fost luat prin surprindere de această decizie, şi clar acum ştie ce simt drumarii când ninge, aşa… din ca din cer.

După cum era de aşteptat, toată lumea care-i împotriva Puterii s-a arătat indignată de rezultatul instanţei şi alături de Adrian Năstase spune că a fost o decizie politică. O fi, nu contest. E clar că vor să ne ia atenţia de problemele reale cu care se confruntă ţara.

Dar până una alta, zarurile au fost aruncate şi ouăle numărate.

P.S. Mă mir că n-au zis că ouăle îs neconforme cu noile reguli ale Uniunii Europene. Era şi încă e şi asta o pârghie de exploatat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *