0

Zilele trece, amintirile rămâne: Gulyas, HBO, Swarm

Ce a mai fost pe la TIFF zilele astea? Ca de obicei, agitație. Miercuri a fost Ziua Maghiară care a fost închisă foarte tradițional de un Gulyas Party. Singura obiecție ca o am de făcut e faptul că după o alergătură de câteva ora bune în care n-am reușit să îmbuc nimic, cu puțin timp înainte de gulyas, am băgat ca animalul în mine o pizza și-o bere.

Deci papa de la Șoni n-o mai intrat. Am mirosit doar, ceea ce nu a fost neapărta încântător pentru că arătau toate extrem de bine.

Dar pentru mine de departe supriza serii a reprezentat-o Geanina Corondan, peste care am dat din întâmplare și pe care n-am recunoscut-o numai după ce un coleg mi-a dat un indiciu. A fost supriza serii pentru că mi-a marcat copilăria! Zău.

Fata asta a fost de-a lungul timpului pe toate tronsoanele orare ale Televiziunii Publice, așa că era cam greu să o ratezi. Bine, toți o cunoaștem din postura prezentatoarei Scolii Vedetelor care se difuza prin anii ’90. Și da frate, după o discuție de jumătate de oră despre orice, e altfel decât aș fi crezut.

În altă ordine de idei, aseară în carul TIFF a fost mult așteptatul HBO Party. După ce am citit și io astăzi că a fost plin de vedete, am ajuns la concluzia că-s de o ignoranță rară pentru că io nu am i-am văzut decât pe Paul Ipate și Ioana Blaj. În rest nimic. Îi drept că am stat mai mult pe la bar că mi-o fost foarte foarte sete  :D , dar în poze apar plasat lângă o groază de oameni arhi cunoscuți. Bogdan îmi arăta astăzi o poză în care sunt urc scările cu Kitty Cepraga, evident ignorând-o, dar focusat pe pahar. Și asta cred că spune tot despre ce am făcut în Diesel.

Deocamdată rememorez tot ce am făcut aseară și poate mâine vin detalii mai picante și poze, sau chiar înregistrări video făcute de Mironeasca și care sunt vizionate chiar în momentul ăsta. Se râde și spun sincer că mi-e groază să mă uit.

Pâna una alta, mâine iar o punem de o premieră în onlineul clujean. Departamentul de online al TIFF s-a gândit că ce-ar fi să luăm un badge rar pe Foursquare? Așa că mâine, în Piața Unirii, de la 16:30 la 18:30 trebuie să de dăm check in. Care sunt regulile jocului, vedeți pe blogul oficial al TIFF, adică aici.

Știu sigur că trebuie să fim cel puțin 50, și pentru că Piața Unirii e mult mai încăpătoare, zic să ne întâlnim în număr cât cât mai mare în scop de socializare și check in. :P

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *