5

Ziua aia în care 24 de ore sunt prea puţine

Înainte de a mă apuca de scris rândurile ce vor urma am căutat asiduu pe blog ce am scris anul trecut despre Nepoţi de Crăciun. Şi ce să vezi? Mi-a dat seama după o bună bucată de vreme că eu n-aveam blog pe vremea asta. :D Dar aveam reportofon!

Ghici care-i Gog şi care-i eu? :D

Deci un reportofon, nişte fălci mai mici şi freză de morcov, după cum a zis şeful voluntarilor. Acum am o freză mixată între Justin Bieber şi Alex Velea, conform lui Bogdan depre care ierarhia în instituţia în care lucrez nu-mi dă voie să zic nimic de rău despre el. :D

Anul acesta Nepoţi de Crăciun, prin ambiţia lui Cristian Gog, a ajuns la ediţia a doua. Dacă anul trecut totul s-a organizat în trei zile, dacă ţin bine minte, şi rezultatele au fost cu o 100% peste aşteptări, anul acesta totul va fi mult mai amplu. Putem spune că prima acţiune din cadrul campaniei de colectare a cadourilor pentru bunicii care frecventează centrele sociale este Magic Show-ul de mâine, de la ora 19.00, care va avea loc în Casa de Cultură  a Studenţilor:

O felie consistentă din biletul de intrare va merge către bunici, prin Nepoţii de Crăciun de anul acesta. Am ales să mă implic mai mult decât am făcut-o în 2010, aşa că voi fii peste tot pe unde se va desfăşura câte cava în folosul campaniei. :)

Mâine după ce o să fac pe gazda la TEDxEroilor – Pay it forward voi merge să-l susţin pe Cristian. Dacă vreţi, puteţi veni cu mine, am o invitaţie dublă! Primul venit cu un comentariu, primul servit! :) Organizatorii TEDxEroilor au insistat să fiu eu cel care am onoarea să stau pe aceeaşi scenă cu speakerii, le-am explicat riscurile la care se supun :D , şi sper să nu-i dezamăgesc. Am înţeles că evenimentul va fi transmis şi online aşa că staţi cu ochii pe site.

Şi nu cred că o să obosesc. Toată ziua voi face ceva pentru comunitatea în care trăiesc de 5 ani, în care lucrez şi mă dezvolt tot de atâta timp, iar asta e cel mai motivant lucru pentru mine. :)

Voi începe maratonul în seara asta cu prima petrecere a ClujLife - MashUp Party în Le General, despre care aflaţi detalii aici. Cu siguranţă voi fi şi acolo pentru că ei mi-au publicat primele texte din cariera mea onlineristică.  :P

În timpul în care eu voi umbla teleleu, pentru cineva va trebui să şi muncească, mândră-mea va pregăti materia primă pentru bucatele de Crăciun. WIN! :D

 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *